Terug

Keurslager de Vries is dé Ambachtelijke slager van Zuidlaren.Martin is in 1994 begonnen met de slagersvakopleiding (SVO) en heeft tijdens zijn opleiding bij verschillende Keurslagers gewerkt. In Rolde heeft Martin het worst maken geleerd. Hierna heeft Martin nog gewerkt in Assen, Groningen en Zuidhorn.

In 1999 is Martin verhuisd naar Maarssen om te gaan werken in Houten. Wederom bij een Keurslager, Keurslager van Schip. Dit was een leuke tijd en hij heeft veel geleerd. Na Houten was het weer tijd om terug te gaan naar het Noorden. Het werd Emmen voor 4,5 jaar.


In 2006 verhuisde de slagerij van zijn vader naar een andere locatie in Zuidlaren en besloot Martin om samen te gaan werken met zijn vader. In januari 2012 heeft Martin de winkel van zijn vader overgenomen.

Keurslager de Vries is een mooie ambachtelijke winkel. Met een mooi veelzijdig assortiment. Tijdens de zomermaanden is De Vries uw Barbecuespecialist, met zelf gemaakte barbecues. Ze hebben een gediplomeerd team, waardoor de kwaliteit en service elke dag gegarandeerd is. Kom gerust een keer langs om het verschil zelf te proeven!

AssortimentKeurslager SpijkermanWilt u liever een bestelling plaatsen en deze afhalen in onze slagerij in Akkrum? Klik dan op de onderstaande link, in deze wbshop vindt u een groot assortiment van producten die afgehaald kunnen worden!

Keurslager Spijkerman